Victimele infracțiunilor, subiect de simpozion la Palatul de Justiție

Astăzi, la sediul Palatului de Justiție Suceava, va avea loc prima întâlnire a Grupului Local de Lucru pentru victimele infracțiunilor, ne-a informat dna Anca Nicoară, șef Serviciu Probațiune, de pe lângă Tribunalul Suceava.
 

Participă reprezentanți ai instituțiilor locale și ai Curții de Apel, Tribunalului, Parchetului de pe lângă Tribunal, IPJ, DGSAP, ai Direcției Muncii, ANITP, Prefecturii, Fundației „Ana”, Fundației „Doamnele Bucovinene”, Organizației „Salvați Copiii” Suceava. Grupul Local de Lucru pentru victimele infracțiunilor oferă posibilitatea diseminării bunelor practici și îmbunătățirii serviciilor pentru victime, în conformitate cu imperativele strategice ale UE, ne-a spus sursa citată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: