Comitetul director nu a avizat construirea unui market în curtea Spitalului Județean

Totodată, nu a acceptat nici ca firma Plus să construiască acolo o clădire cu destinație medicală, explică managerul interimar al Spitalului Județean Suceava, dr. Doina Motan Ganea
Managerul interimar al Spitalului Județean Suceava, dr. Doina Motan Ganea, a precizat ieri, printr-un comunicat de presă, că solicitarea SC Plus de a construi în curtea spitalului un supermarket a fost respinsă de comitetul director al unității, în 27 septembrie 2007, adresa către CJ fiind semnată de fostul manager Costică Dăscăliuc. De asemenea, nu s-a dat răspuns pozitiv nici intenției firmei care urma să construiască marketul de a construi și o clădire cu destinație medicală. Comunicatul vine după ce sâmbătă, în presa locală, au apărut declarațiile unor consilieri PSD și PNL, care au spus că nu doresc înființarea unui supermarket în curtea spitalului și că nu vor aviza cererea făcută de conducerea acestei unități în acest sens.
 

Luând-o pe firul evenimentelor, dr. Motan precizează că pentru construirea celor două centre de sănătate mintală pentru adulți și copii, separat de spital, cu bani de la MSP, prin Centrul Național de Sănătate Mintală, s-a solicitat CJ Suceava alocarea unei suprafețe de 500 mp în curtea spitalului, la data de 14 octombrie 2007, adresa fiind semnată de fostul manager, Costică Dăscăliuc. CJ a răspuns, pe 12 noiembrie, că va promova un proiect de hotărâre prin care să rezolve pozitiv problema. Spitalul a revenit cu aceeași solicitare pe 13 noiembrie, adresa fiind semnată tot de dl Dăscăliuc. După ce l-a înlocuit la con-ducere pe fostul manager, dr. Motan Ganea a insistat asupra solicitării către CJ, privind construirea unei clădiri pentru cele două centre, pe 28 februarie a.c. Ca urmare, “Consiliul Județean a revenit asupra acestei solicitări, precizându-se de data aceasta că, în condițiile unui aviz favorabil, SC Plus ar putea construi o clădire cu destinație medicală. Această nouă solicitare a fost analizată de Consiliul medical, Comitetul director și Consiliul consultativ al spitalului și la care s-a răspuns negativ…”, precizează comunicatul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: