Se dă singur pe mâna psihiatrului, din cauza primarului

Vasile Moldovan, de 70 de ani, din Ciprian Porumbescu, cel care afirmă că ar fi fost pocnit de către primarul în exercițiu al localității, Dumitru Nimițan, s-a arătat indignat, ieri, de afirmațiile edilului-șef. Reamintim declarația funcționarului public, referitoare la bătrân: „Eu cred că are o boală psihică și trebuie dus la psihiatru”. Dl Moldovan ne-a spus: „Am de 40 de ani carnet de conducere, n-am luat nicio amendă, niciun avertisment, o mustrare și dumnealui mă face nebun. Am lucrat timp de 30 de ani cu material exploziv la mină și dumnealui mă face nebun. Când l-am făcut primar, nu mai eram nebun?
 

Păcat de el. Eu am crezut că-și va cere scuze publice, dar, în loc de asta, mă defăimează și aduce atingere demnității mele de om respectat în comună. Asta după ce m-a pocnit. Și am și martori, deși el spune că nu m-a atins”. Bătrânul ne-a declarat că, deși intenționa să se lase păgubaș în toată această daraveră, îl va acționa în instanță pe primarul Nimi-țan, pentru calomnie. „Mă duc la psihiatru să mă verifice, sunt sau nu sunt nebun? Eu zic că nu. Dacă psihiatrul îmi dă o hârtie la mână cum că nu sunt nebun, îl dau în judecată pe domnul primar. Vorba doare mai tare ca palma sau pumnul, dom-nule primar, mai ales când știi că nimic nu e adevărat din ce susții matale!”, ne-a spus Vasile Moldovan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: