Principele Radu al României, în județ

Alteța Sa Regală Principele Radu al României va vizita, săptămâna viitoare, județul Suceava, având programate întâlniri cu elevi și profesori de la câteva licee, cu oficialități locale, precum și vizitarea unor muzee și obiective religioase. În prima parte a zilei de luni, 17 martie a.c., la Suceava, se va întâlni cu elevii și profesorii Colegiului Național „Petru Rareș”, după care, la primărie, va fi întâmpinat de edilul-șef Ion Lungu, de alți reprezentanți ai autorităților locale.
 

De la ora 11,15, la General Cart, este prevăzută lansarea volumului „Biblioteca în flăcări”. După-amiaza aceleiași zile este dedicată municipiului Fălticeni, unde va avea întâlniri cu primarul Vasile Tofan, cu consilieri locali, reprezentanți ai instituțiilor locale și oameni de afaceri. Nu va lipsi întâlnirea cu elevi și profesori, de data asta de la Colegiul Național „Nicu Gane”. Va urma vizitarea Muzeului de Artă „Ion Irimescu”, a Galeriei de Artă și a apartamentului maestrului. După ce marți se va deplasa în județul Botoșani, în prima jumătate a zilei de miercuri, 19 martie, Principele Radu al României se va afla în municipiul Rădăuți (programul vizitei a fost publicat în ziarul de ieri), iar la amiază se va deplasa la Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: