Oamenii de afaceri din PD-L se pun pe treabă

Organizația județeană a oamenilor de afaceri din PD-L se va organiza sub o nouă formă, chiar la începutul săptămânii viitoare, când va avea loc implementarea unei noi formule de conducere în care vor fi cooptate o serie de personalități din fostul PLD. Cea mai importantă modificare va fi la nivelul structurii la vârf a organizației, unde va exista funcția de președinte, cea de prim-vicepreședinte (o funcție nouă), secretar general și alte 6 noi posturi de vicepreședinți.
 

Această formulă va fi prezentă la nivelul organizațiilor din cele 8 mari orașe ale județului și, din datele pe care deținem, se pare că liderul acestei noi structuri va fi Robert Croitoru. La ședința de săptămâna viitoare va fi prezent șeful Departamentului Politici Economice din cadrul Organizației Județene Suceava a PD-L, dl Mircea Rusu, a cărui misiune va fi de armonizare a intențiilor oame-nilor de afaceri cu politicile economice pe care partidul le are în vedere de implementat în județ. Președintele executiv al organizației oamenilor de afaceri, dl Ioan Bălan, ne-a declarat ieri că intenția celor din PD-L este să implice cât mai mulți oameni de afaceri din județ, indiferent de coloratura politică, în dezbateri pe marginea fenomenului economic județean și a strategi-ilor ce ar trebui adoptate pen-tru dezvoltarea lui. „Oamenii de afaceri din județ trebuie să devină o voce unitară și pu-ternică în vederea promovării unor inițiative menite a încuraja și dezvolta economia județului”, ne-a mai spus dl Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: