Basca lui Iliescu, la concurență cu poșeta lui Udrea și pălăriuța cu pene de fazan a lui Flutur

PSD Suceava i-a cerut președintelui PD-L Suceava, dl Gheorghe Flutur, să-și vadă de „pălăriuța lui cu pene de fazan” decât să fie îngrijorat de voturile care ajung în „basca lui Ion Iliescu”, iar PNL Suceava apreciază că voturile date PD-L ajung „în poșeta Elenei Udrea”.
 

Președintele PD-L Suceava, dl Gheorghe Flutur declarase, joi, la Suceava, că voturile acor-date PNL la alegerile viitoare vor ajunge “în basca lui Ion Iliescu” și că PNL se va transforma în “roata de rezervă a PSD”. “Apelul nostru către membrii și simpatizanții PNL, câți au mai rămas, este să se gândească la aceste alegeri, votul lor să îl dea PD-L, adevăratul partid care militează pentru valorile de dreapta, de centru-dreapta, în politica românească, și nu PNL, pentru că voturile date PNL în perioada următoare vor ajunge în basca lui Ion Iliescu”, a afirmat dl Flutur În replică, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, dl Virginel Iordache, a de-clarat, vineri, într-o conferință de presă, că dl Gheorghe Flutur ar trebui „să se ocupe de pălă-riuța lui cu pene de fazan” și să nu fie îngrijorat de voturile care ajung la dl Ion Iliescu. El i-a sugerat dlui Flutur să se comporte ca un senator dintr-un par-lament al u-nei țări a Uniunii Euro-pene. Într-o altă conferință de presă, președintele PNL Suceava, senatorul Ti-beriu Prodan, a declarat că liberalii vor vota cu PNL și nu cu PD-L pentru că nu doresc ca votu-rile lor să ajungă „în poșeta Elenei Udrea”. Dl Prodan crede că prin declarațiile de joi, dl Gheor-ghe Flutur a încercat o diversiune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: