De ziua Gărzii de Mediu

Reprezentanți ai administrației județene și locale au plantat puieți în Burdujeni

Șefii mai multor instituții publice din Suceava au dat, ieri, curs invitației inspectorilor Gărzii de Mediu, de a planta puieți în cartierul Burdujeni. La orele dimineții, în zona fostului Romups și-au făcut apariția prefectul Orest Onofrei, vicepreședinții Consiliului Județean Stela Acatrinei și Eugen Uricec, viceprimarul Angela Zarojanu, șeful Direcției Silvice, Valerian Solovăstru precum și ecoșcolari.
 

Oficialitățile au înșfăcat lopețile sau gălețile cu apă și au trecut la fapte. Majoritatea reprezentanților administrației au plantat stejari și arbuști ornamentali. “Se spune că omul, cât trăiește, trebuie să facă trei lucruri. Primul este o casă, apoi copii și să planteze cel puțin un copac. Eu le-am făcut pe toate”, ne-a declarat prefectul Orest Onofrei. Viceprimarul Angela Zarojanu a plantat un stejar în amintirea tatălui ei care a fost inginer silvic. “Tata a iubit foarte mult stejarii. Până la urmă, stejarul constituie un simbol, un copac drept care crește înalt și care nu se îndoaie la adierea vântului”, ne-a mărturisit dna Angela Zarojanu. Tot un stejar a plantat și vicepreședinta Consiliului Județean, Stela Acatrinei, care ne-a spus că va veni periodic să-l vadă cum crește.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: