Razie în Bazar, cu țigări confiscate

„Pe 11.03.2008, între orele 05.00-08.00, lucrătorii Formațiunii de Poliție Urbană din cadrul Secției Burdujeni au organizat și executat pe raza de competență o acțiune pe linia Legii 12/90 – republicată, ocazie cu care au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 2800 lei, din care 7 – la Legea 12/90, 4 – la Legea 61/91 și 3 – la alte acte normative, fiind confiscate 426 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 1287 de lei‚ care erau oferite spre vânzare în Bazarul Suceava”, ne informează insp. princ. Alin Botezatu, ofițerul de presă al IPJ Suceava.
 

Țigările de contrabandă, care fac aproape 13 milioane de lei vechi, au fost confiscate de la D.G., de 40 de ani, din municipiul Suceava, care le vindea în Bazar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: