Funcții ocupate prin concurs la frontieră

La sediul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Suceava s-a desfășurat ieri concursul pentru ocuparea funcțiilor de adjunct al șefului Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Izvoarele Sucevei și cel de șef al Detașamentului de Intervenție al IJPF.
 

În urma susținerii probelor, au fost declarați admiși cms. Ion Budeanu, pentru funcția de adjunct al șefului SPF Izvoarele Sucevei, și scms. Ioan Vlad, pentru funcția de șef al Detașamentului de Intervențiae. Comisarul Budeanu urmează să-și intre în atribuțiuni prin dispoziția inspectorului general al Poliției de Frontieră Române – chestor principal de poliție dr. Nelu Pop, iar subcomisarul Vlad, prin cea a șefului IJPF Suceava – comisar-șef Gheorghe Robu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: