Flori de la artiști pentru suceveni

Prezenți deja la Muzeul de Istorie Suceava al Complexului Muzeal Bucovina în Salonul de primăvară, realizat împreună cu majoritatea colegilor lor de breaslă din Cernăuți, membrii Filialei Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România le dau din nou întâlnire sucevenilor, de data aceasta în Galeria de Artă ,,Ion Irimescu” Suceava, la vernisajul de astăzi, 13 martie 2008, ora 17,00, al unei noi expoziții.
 

Continuând șirul atractiv al expozițiilor colective axate pe o temă, această expoziție este dedicată florii, florilor, ea constituind și un dar simbolic făcut sucevenilor iubitori de artă, la venirea primăverii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: