Concert pentru doamnele și domnișoarele din Rădăuți

Concert de zile mari la Rădăuți în seara zilei de 8 martie, organizat de Primărie, cu o dedicație precisă: „Pentru dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor” – ne-a informat Mirela Rusu, purtător de cuvânt la Primăria Rădăuți. Interlocutoarea noastră a spus că, în ciuda ploii care a dat bătăi de cap organizatorilor, pe seară aceasta a stat, iar doamnele, domnișoarele și domnii au venit în număr mare în Piața Centrală, apreciat la câteva mii, chiar dacă au fost oferte multiple pentru a petrece o seară deosebită în oraș.
 

În anii trecuți, în preajma zilei de 8 martie, la Casa de Cultură se organiza Miss și Mister Primavera. Cum lucrările de reabilitare a sălii de spectacole de la Casa de Cultură s-au finalizat la sfârșitul lunii februarie, nu a fost po-sibilă organizarea preselecției pentru participarea la un asemenea concurs. De aceea, Primăria Rădăuți a decis să ofere ceva deosebit doamnelor, adică un concert cu muzică diversă: etno, dance, rock. „Semnalul petrecerii a fost dat de trupa Evolution, de la Câmpulung Moldovenesc, cu piesa «Hai la concert». După o jumătate de oră de rock, rădăuțenii au avut parte de un repertoriu etno, cu cei doi membri ai trupei Datina: Marius și Andreea. Viceprimarul municipiului, Ilie Sarcinschi, a oferit un superb buchet de trandafiri Andreei la sfârșitul microrecitalului și a adresat urări din partea sa și a primarului Mihai Frunză tuturor doamnelor și domnișoarelor, cărora Primăria Rădăuți le-a dedicat acest eveniment. Un recital deosebit a susținut apoi trupa Axiome (fostă GHG), alături de piese mai vechi, binecunoscute publicului, fiind interpretate și piese noi. «Împreună mereu» se intitulează piesa care va da titlul albumului pe care cei de la Axiome se pregătesc să-l lanseze și care a fost dedicată în seara de 8 martie rădăuțencelor”, a mai spus Mirela Rusu. Mult așteptați în special de tinerele domnișoare, băieții de la Animal X au oferit un show care pur și simplu i-a electrizat pe cei prezenți. La Rădăuți au confirmat renu-mele de cea mai bună trupă dance din țară, după 8 ani de carieră muzicală. Dacă de obicei nu revin pe scenă pentru a bisa, la insistențele rădăuțenilor au făcut-o, apoi a urmat o jumătate de oră de autografe. Evenimentul a fost posibil datorită sponsorului principal, SC Nord Gaz SRL Rădăuți – a mai spus purtătorul de cuvânt la Primăriei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: