CNAS organizează concurs pentru șefia CAS Suceava

Deocamdată, singura candidată este fosta șefă CAS, dr. Cristina Iordăchel
Pe 24 martie, la Casa Națională de Asigurări de Sănătate începe concursul pentru ocuparea postului de președinte-director general al CAS Suceava. Până acum, singura persoană care și-a exprimat intenția clară de a candida pe post și chiar se pregătește intens pentru concurs este dr. Cristina Iordăchel, fosta șefă CAS.
 

Potrivit unor surse, ar candida și dr. Mihai Crețeanu, șeful Secției Cardiologie de la Spitalul Județean Suceava, de asemenea fost director al CAS. Contactat telefonic și întrebat dacă este interesat să participe la concurs, domnia sa ne-a precizat: “În principiu, da, dar nu știu încă dacă voi candida”. Termenul-limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 19 martie. Concursul constă într-o probă scrisă, ce se va desfășura pe 24 martie, la sediul CNAS, și interviul, pe 26 martie. Bibliografia pentru testul scris a fost afișată pe site-urile CNAS și CAS. În cadrul interviului, candidații vor trebui să prezinte un plan de management pentru un an bugetar, în scris, plan ce va fi atașat la dosar. Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie să obțină atât la proba scrisă, cât și la interviu, nota minimă 7.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: