Urme ale războiului, la Neagra

Echipa Pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a intervenit, pe 7 martie, pentru identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea a două proiectile explozive de calibrul 150 mm, respectiv 76 mm, și un focos de artilerie, în localitatea Neagra, orașul Broșteni.
 

„La sosirea specialiștilor, s-a găsit muniție neexplodată din al Doilea Război Mondial (două proiectile explozive și un focos de artilerie), ce prezen-tau un pericol pentru popula-ție. Echipa pirotehnică a identificat, ridicat și depozitat muniția. Evenimentul nu s-a soldat cu evenimente deosebite. Nu s-au pus în pericol vieți o-menești sau clădirile din a-propierea intervenției”, ne-a spus cpt. Dan Baltaru, ofițerul de presă al ISU Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: