Primarul Ion Lungu a împărțit sucevencelor 4000 de garoafe

Primarul municipiului Suceava, dl Ion Lungu, împreună cu o parte dintre membrii Organizației Municipale de Tineret a PD-L Suceava, a împărțit flori sucevencelor cu prilejul zilei de 8 Martie. Vremea capricioasă nu l-a împiedicat pe edilul-șef să ofere garoafe doamnelor și domnișoarelor, încă de la orele dimineții.
 

Gestul primarului nu le-a luat însă prin surprindere pe sucevence, multe dintre ele susținând că au primit flori din partea edilului-șef și în alți ani. „În urmă cu doi ani, dacă memoria nu mă înșeală, am primit de 8 Martie flori de la Lungu chiar în centrul orașului. Este un gest frumos. Multe dintre femei au soți acasă care au uitat de ele în această zi deosebită, iar o floare primită, chiar și pe stradă, de la o persoană pe care o cunosc sau nu, le poate reda zâmbetul. Mă bucur că primarul nu ne-a uitat de 8 Martie”, ne-a spus dna prof. Angela Ștefan. Ion Lungu, candidatul PD-L la Primăria Suceava, a pregătit pentru sucevence nu mai puțin de 4000 de garoafe. Deși a fost supus unor cheltuieli serioase, nu s-a uitat la bani, scopul său declarat fiind să-și dovedească respectul față de reprezentantele sexului frumos. Acțiunea a început în zona centrală a orașului și a continuat mai în toate cartierele municipiului Suceava. „Vrem să oferim câte o floare gingașelor doamne. Ele sunt pentru noi echilibrul de care avem nevoie. Pentru noi, ele înseamnă viață. Vreau să urez tuturor doamnelor și domnișoarelor din municipiul Suceava o primăvară frumoasă, bucurie în suflet, să fie respectate și iubite, pentru că merită. Avem pregătite pentru ele 4000 de flori, ne vom deplasa în toate cartierele din municipiu. Este un efort comun al meu și al Organizației Municipale a Partidului Democrat-Liberal”, ne-a dl Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!