Alianța „NU” pentru dezvoltarea Sucevei

Vicepreședintele Organizației Municipale Suceava a PD-L, dna Mona Săndulescu, i-a acuzat pe consilierii PSD și pe cei ai PNL din cadrul Consiliului Local Suceava de lipsă de viziune în ce privește dezvoltarea urbanistică a municipiului reședință de județ.
 

Dna Săndulescu susține că la ultima ședință a CL a fost blocată o hotărâre prin care se dădea posibilitatea creării unei alei de acces pentru Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, din simplul motiv că nu au înțeles utilitatea acesteia. Universitatea a solicitat acceptul CL de a crea o alee pe lângă Direcția Silvică Suceava, pentru a facilita accesul la campusul universitar. „Această inițiativă a fost blocată din lipsă de viziune pe termen lung a Alianței formată din consilierii PSD și PNL, pe care noi o numim Alianța NU”, a spus dna Săndulescu. Ea i-a acuzat pe colegii săi din cele două formațiuni de faptul că au răbdare și pot găsi soluții pentru rezolvarea proble-melor unor societăți comerciale, dar se opun unui proiect ce ar ajuta mult Universitatea suceveană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: