„Se pregătește marea trădare a electoratului PNL”

Vicepreședintele PD-L, dl Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că în prezent se pregătește „certificatul de logodnă” PSD-PNL, arătând că și vicepreședintele PNL, dl Crin Antonescu, a fost „contaminat cu pesedită” și urmează „marea trădare” a electoratului PNL.
 

Dl Flutur a spus într-o conferință de presă că „certificatul de logodnă” PSD-PNL este pregătit, arătând că Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc au prezentat o strategie de alianță cu PNL. El a adăugat că a fost surprins că și vice-președintele PNL, dl Crin Antonescu, „a fost contaminat cu pesedită” și că dorește această alianță. „Se pregătește marea trădare a electoratului PNL”, a afirmat dl Flutur și a mai menționat că are informații că se trimit organigrame la instituțiile deconcentrate privind persoane care să ocupe funcții în aceste unități, fiind reactivați membri ai PSD.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI