Fotbal, Liga a III-a

Duelul suferinței

CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc – FCM CFR Pașcani
CSM Rarăul va evolua azi în primul meci oficial de pe teren propriu din acest an. Deși au pierdut pe final de meci întâlnirea cu FC Willy Bacău, scor 0-2, câmpulungenii sunt optimiști înaintea partidei cu CFR Pașcani și speră încă la evitarea retrogradării.
 

Aflați pe locul 15 al clasamentului, cu două poziții mai jos decât gruparea din Pașcani, echipa antrenată de Cristian Popescu vrea să revanșeze acel 1-2 din turul campionatului. Fotbaliștii de la Rarăul nu-și mai permit niciun pas greșit, mai ales în meciurile de acasă, orice punct pierdut fiind decisive în lupta pentru evitarea retrogradării. CFR Pașcani a început returul cu dreptul, învingând cu 1-0 formația Politehnica Iași II. Pașcănenii au reușit șapte achiziții în perioada de iarnă: fundașii Mormeci Ionuț, Drăgoțel Bogdănel, Coțovanu Alexandru (toți de la Leonard Pașcani), mijlocașii Andrieș Lucian (Cetatea Suceava), Bălănescu Alexandru (Iris Iași) și atacanții Deleanu Lucian (Poli Iași), Caliniuc Dan (Leonard Pașcani). La Rarăul va absenta Bumbac, care s-a accidentat grav la partida cu Willy Bacău, și Ivan care a renunțat să se mai antreneze cu echipa, din motive strict personale. Meciul dintre cele două formații va începe de la ora 15.30 și va fi oficiat de o brigadă botoșăneană care îl va avea la centru pe Brânzei George, ajutat la cele două margini de Iulian Brânză și Florin Vișan. Observator din partea FRF pentru această întâlnire este Ion Toma din Piatra Neamț.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI