Derbiul Pambac Bacău – Aerostar Bacău ar putea aduce un avans mai mare Cetății Suceava

După această etapă distanța dintre Cetatea Suceava și următoarea clasată s-ar putea mări la 13 puncte. Elevii lui Marian Pană pornesc favoriți clari în confruntarea cu CF Brăila, însă nu același lucru se poate spune despre ocupanta locului doi, Pambac Bacău.
 

“Brutarii” au pierdut în iarnă nu mai puțin de nouă jucători, toți ajungând în curtea rivalilor de la Aerostar, echipă sprijinită de primarul Romeo Stavarache și în spatele căreia s-ar afla fratele stelistului Dorin Goian, Liviu. El se pare că s-a ocupat de transferurile din intersezon, obiectivul echipei fiind acela de a prinde măcar locul doi, care ar asigura prezența la barajul de promovare în Liga a II-a. Ambițiile celor de la Aerostar nu se opresc însă aici. “Aviatorii”, antrenați acum de suceveanul Ion Radu, vor ca în doi ani să ajungă în elita fotbalului românesc, motiv pentru care Pri-măria din urbea lui Bacovia va vira spre echipă aproximativ 400.000 de euro. “Nu mă interesează așa nu-mita coaliție băcăuană și nici obiectivele adversarilor. Tre-buie să ne concentrăm asupra jocului nostru, să încercăm câștigarea fiecărui meci și cu siguranță, la finalul campionatului, diferența de puncte față de locul 2 va fi mult mai mare”, a declarat Marian Pană, cu privire la intențiile princi-palelor rivale din Seria I. Aerostar Bacău se află pe locul trei, la 5 puncte de Pam-bac și la 15 de Cetatea Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: