Urmează a fi desemnat și operatorul rețelei de gaze naturale

Ministerul Economiei și Finanțelor va scoate la licitație desemnarea operatorului rețelei de gaze naturale din localitățile sucevene care sunt racordate la rețea în urma investițiilor prin programul județean de utilități.
 

Președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gavril Mîrza, a declarat miercuri, după o întâlnire cu reprezentanți ai MEF, că până în data de 10 martie autoritățile sucevene vor depune la MEF documentația necesară care să stea la baza organizării licitației pentru desemnarea unui operator al rețelei de gaze na-turale din județ. El a spus că autoritățile județene au întocmit un studiu de fezabilitate și vor depune, până luni, toate documentațiile necesare pentru fiecare localitate în parte, astfel încât, în perioada imediat următoare, MEF să scoată la licitație desemnarea operatorului rețelei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: