Unicul ștrand al Sucevei va fi dat în administrare privată

În scopul administrării ștrandului aflat în proprietatea sa, unicul de pe raza urbei, municipalitatea suceveană se va asocia cu un agent economic privat. Asocierea va fi valabilă pentru o perioadă de 10 ani, iar administratorul va fi desemnat prin licitație publică. Investițiile pe care câștigătorul le va face sunt estimate la 95 de mii de lei, la ele adăugându-se și cheltuielile curente de întreținere.
 

Investitorul va plăti Primăriei o redevență lunară, calculată într-u anumit procentaj din prețul biletului de intrare. Valoarea acestuia din urmă va fi stabilită de CL. Viitorul administrator va trebui facă lucrări de modernizare, înlocuire a trambulinei, asigurare a suprafețelor cu iarbă și nisip, inclusiv dotări cu cabine de schimbat hainele și de duș, De asemenea, ar urma să fie amenajate terase, o unitate de alimentație publică, precum și o parcare. Nu în cele din urmă, este necesară revederea fluxurilor de circulație și clorinare a apei, din cauza calității necorespunzătoare a acesteia, Autoritatea de Sănătate Publică suspendând, în câteva rânduri, activitatea bazinului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI