„Martie va fi luna curățeniei declanșate de PD-L”

Nici bine nu a venit primăvara, că primarul Ion Lungu a dat startul campaniei de curățenie a orașului. Încălțat cu cizme de cauciuc și îm-brăcat în salopetă, primarul a strâns, ieri, gunoaie din cartierul Tinereții, aflat la ieșire din Suceava spre Salcea. Edilul-șef a angrenat în această acțiune aproximativ 50 de tineri din PD-L Suceava.
 

De cum a urcat dealul Mănăstirii Teodoreni, Ion Lungu a demonstrat că uneltele de grădinărit nu-i sunt străine, ba știe să le folosească bine. “Acțiunea de astăzi este prima dintr-o serie pe care vrem să le facem. Am ales această locație pentru că se află la intrarea în municipiul Suceava dinspre aeroport. Ne vizitează străinii și au parte de o imagine dezolantă pe acest deal. Tot astăzi vom face curățenie în câteva zone de agrement ale Sucevei. Începem cu Parcul dendrologic «Șipote», urmează zona Cartodromului din cartierul George Enescu. Din păcate, unii cetățeni nu se comportă civilizat atunci când merg în weekend la grătare, nu strâng resturile”, a spus dl Ion Lungu. Domnia sa a mai adăugat că scopul acțiunii constă în dezvoltarea spiritului civic în rândul cetățenilor. “Martie va fi luna curățeniei declanșate de PD-L”, a precizat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI