Țigări ascunse în semiaripile mașinii, depistate la PTF Siret

Vigilența polițiștilor de frontieră și a lucrătorilor vamali din cadrul PTF Siret a fost pusă la încercare de un cetățean român care a încercat să introducă în țară țigări de proveniență ucraineană, ascunse în locașuri special amenajate din autoturism.
 

Ieri, în jurul orei 7, la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Cătălin D., în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism, înmatriculat în județul Boto-șani. După controlul docu-mentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea mașinii, ocazie cu care au fost descope-rite ascunse într-un locaș special amenajat, prin modifica-rea semiaripilor-față, 790 pa-chete de țigări de contrabandă. Marfa, în valoare de 2939 lei, a fost reținută în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată contra-vențional cu amendă în valoa-re de 5000 lei. Totodată, auto-turismul a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către organele vamale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: