Doi polițiști de frontieră au fost prinși dormind în timpul serviciului, ziua-n amiaza mare

Conducerea Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Suceava a dispus cercetarea prealabilă și constituirea consiliului de disciplină față de agenții de poliție Bogdan S. și Dorin I. din cadrul SPF Izvoarele Sucevei, care au fost surprinși dormind în timpul serviciului.
 

Pe 26 februarie, ziua-n amiaza mare, la ora 12, ofițeri din cadrul SPF Izvoarele Sucevei au efectuat un control privind modul de executare a serviciului de supraveghere și control a frontierei de către personalul din subordine. Verificarea a dus la concluzie unică: cei doi agenți, în timp ce erau planificați în misiune de supraveghere și control a frontierei de stat, au fost găsiți dormind în autoturismul de serviciu. Conducerile DPF Rădăuți și IJPF Suceava au dispus față de cei doi agenți cercetarea prealabilă în regim de urgență, cu trimiterea în fața Consiliului de Disciplină.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: