Potrivit senatorului Tiberiu Prodan

Ion Lungu a plecat la PD-L cu tot cu baza de date a PNL

Senatorul Gheorghe Flutur se apără: „Avem propria noastră bază de date, nu ne interesează cea a PNL”
Președintele interimar al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat, vineri, că fostul președinte al organi-zației, primarul Sucevei Ion Lungu, care va candida din par-tea PD-L, ar fi plecat cu baza de date a partidului și cu rezultatele sondajelor de opinie comandate și plătite de PNL.
 

Dl Prodan a spus într-o conferință de presă că evidența informatizată a PNL Suceava a fost furnizată de dl Ion Lungu organizației PD-L și că toți candidații eligibili ai PNL, potrivit sondajelor comandate de liberali, au fost contactați de PD-L și au primit oferte de a candida din partea acestui partid. El a adăugat mai că sondajele au fost plătite de PNL Suceava cu 810 milioane de lei vechi și „au fost puse pe tavă PD-L de fostul nostru coleg”. „După plecarea lui am constatat că și contul din bancă al partidului este zero, ba mai avem și de plătit o factură de 27 de milioane de lei vechi”, a declarat senatorul Prodan. Președintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a negat că ar fi primit baza de date de la dl Ion Lungu. „Avem propria noastră bază de date, nu ne interesează cea a PNL. Ne facem propriile noastre sondaje de opinie”, a spus dl Flutur. El a mai adăugat că, prin această acuzație, PNL Suceava încearcă să-și construiască scuza pierderii ale-gerilor și că „firimiturile” ce au rămas din PNL Suceava „s-au încăpățânat să rămână cu ștampila și tablourile Brătienilor, iar în rest n-au făcut nimic”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: