Două familii n-au rămas pe drumuri grație pompierilor

Pe 17 februarie, în jurul orei 10.30, Detașamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Preutești a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Dumitru Ș., din Preutești.
 

La sosirea pompierilor militari, sinistrul se manifesta la planșeul din lemn, pe o suprafață de circa 6 mp, cu posibilități de propagare la întreaga locuință și o anexă. Incendiul a fost lichidat la ora 11.20, în limitele găsite. Au ars cei 6 mp planșeu din lemn, degradându-se alți 20 mp. Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a fost inițiat prin efect termic de coșul de evacuare a fumului, neprotejat termic față de materialele combustibile. Salvări: casa de locuit și o anexă, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei. Pagube: din primele estimări ale proprietarului, circa 500 de lei. Și Detașamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Fântâna Mare a intervenit luni cu o autospecială pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Ionel L., din localitatea Praxia, comuna Fântâna Mare. Au ars circa 2 mp planșeu din lemn al centralei termice. Cauza sinistrului: din primele cercetări, a rezultat că incendiul a fost inițiat prin efect termic de coșul de evacuare a fumului, neprotejat termic față de materialele combustibile. Au fost salvate de furia flăcărilor casa de locuit și anexele, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: