Gheorghe Acatrinei îl acuză pe ministrul Cioloș că atentează la efectivele de bovine din Bucovina

Filiala Suceava a Partidului România Mare solicită premierului Călin Popescu Tăriceanu să-l demită din funcție pe ministrul Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale, Dacian Cioloș. Liderul județean sucevean al PRM, ex-senatorul Gheorghe Acatrinei, a declarat, într-o conferință de presă, că, de când este succesorul lui Traian Decebal Remeș, dl Cioloș a dat dovadă de lipsă de competență, precum și de lipsă de orientare în abordarea și rezolvarea problemelor agriculturii românești.
 

„Un ministrul mai slab, care dă orientare total greșită dezvoltării agriculturii, nu am mai avut. Pentru domnia sa sectoarele de bază ale acesteia nu reprezintă nimic important”, a opinat dl Acatrinei. El a exemplificat cu sectorul creșterii bovinelor în zona montană și care, potrivit declarațiilor ministrului Agriculturii, ar putea fi abandonat în favoarea extinderii activității înspre sudul țării. „Or, de când ne știm, muntele a fost baza zootehniei, atât la bovine, ovine, cât și cabaline. De aceea, nu suntem de acord cu declarațiile ministrului Dacian Cioloș, care a spus că nu-l interesează diminuarea efectivelor montane, mai ales că este vorba și despre Bucovina”, a evidențiat Gheorghe Acatrinei, adăugând că înlocuirea șefului Agriculturii ar putea avea loc la anunțata restructurare a Cabinetului Tăriceanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: