Fotbal, AJF

Aurel Daicu: „În doi ani vom avea o casă a fotbalului la Suceava”

Președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Aurel Daicu, îți dorește să construiască o casă a fotbalului la Suceava. Șeful AJF a demarat deja discuțiile cu pri-vire la viitorul sediu, spunând că există două variante în acest sens. „Ori vom primi teren și vom începe construcția de la zero ori vom face o mansardare a actualului spațiu” – a precizat Daicu. El a mai adăugat că, prin construirea unui nou sediu, mult mai modern, AJF Suceava și fotbalul sucevean în general vor avea numai de câștigat.
 

În prezent, activitatea forurilor fotbalistice județene se desfășoară într-un spațiu care inițial a fost prevăzut pentru a funcționa ca spălătorie. „Vreau să las ceva în urma mea. Dacă vom reuși să construim această casă a fotbalului, vom scăpa și de plata chiriei lunare pe care o achităm acum”, a adăugat Aurel Daicu. În perioada următoare, președintele AJF va avea discuții cu șefii administrației publice locale precum și cu cei ai Agenției Naționale pentru Sport. „După ce vom ști exact unde vom avea spațiu, vom demara lucrările” a încheiat Daicu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: