Bărbatul al cărui cadavru a fost devorat de câini a murit din cauze naturale

> Este concluzia raportului de expertiză medico-legală
Necropsia bărbatului cu identitate necunoscută găsit pe 12 februarie sub podul rutier de peste conductele de termoficare din spatele benzinăriei OMV Suceava a relevat că moartea victimei a fost patologică.
 

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii identității cadavrului, după care se va dispune procedural, informează un comunicat al IPJ Suceava. Reamintim că mortul a zăcut zile în șir în canalul de unde a fost cules de pompieri și că, în momentul descoperirii acestuia, din el lipseau părți anatomice, indiciu care a conturat ipoteza că ar fi fost devorat de haitele de câini vagabonzi care își fac veacul în areal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI