Fotbal, Liga a IV-a

Liderul, la ora meciurilor amicale

Rapid CFR Suceava a început pregătirile pe 15 ianuarie, cu antrenamentele de reacomodare la efort, acestea având loc pe stadionul “1 Mai” din Ițcani. Totul a decurs bine atât timp cât terenul a fost acoperit cu zăpadă. După încălzirea vremii, suprafața de joc a devenit impracticabilă și astfel trupa lui Bogdan Tudoreanu a trebuit să-și caute “loc de muncă” pe alte meleaguri. Oricum, rapidiștii au început meciurile de pregătire imediat ce terenurile din județ au devenit bune de joc.
 

CS Gura Humorului – Rapid CFR Suceava 2-1 Prima “escală” a fost la Gura Humorului, unde feroviarii au pierdut cu 1-2 în fața CS-ului din localitate. “Am condus cu 1-0 până în minutul 85, când am schimbat portarul titular și l-am introdus pe juniorul Sburlea. Două șuturi la poartă au însemnat două goluri și așa am pierdut jocul”, a precizat Bogdan Tudoreanu. Tehnicianul rapidiștilor. Au jucat echipele: CS Gura Humorului: Negrea (Luchian) – Neagoe, Luca, Tănase, Gafița, Grosu, Căinari, Cocar, Pătrașcu, Poienari, Plecanciuc. Au mai intrat: Ioniță, Beleca, Nuțu și D. Negrea. Rapid CFR Suceava: Avram (Sburlea) – M. Ciobanu, Clim, Murariu, Spătar, M. Baltă, Romaniuc, Stamate, Burlacu, Turineac, Bijec. Au mai intrat: Sevaciuc, Munteanu, Bârgăuanu, Ciubotaru. Golurile au fost marcate de Gafița și Cocar pentru humoreni, respectiv Turineac. Rapidiștii au continuat meciurile de pregătire cu două întâlniri disputate la Liteni, cu CSO Viitorul din localitate, ambele câștigate de „ceferiști” cu 9-2 și 4-1. CFR Pașcani – Rapid CFR Suceava 2-2, Laminorul Roman – Rapid CFR Suceava 4-2 A urmat partida cu CFR Pașcani pe care au încheiat-o la egalitate, scor 2-2, iar marți, 12 februarie, sucevenii s-au deplasat la Roman, unde au întâlnit formația Laminorul din Liga a III-a. “ În acest joc ne-au lipsit două piese de bază, Sevaciuc și L. Burlacu, care nu au putut face deplasarea, și de aceea am avut mari probleme în primele minute ale partidei, când am primit două goluri pe două greșeli de apărare. Ne-am revenit pe parcursul întâlnirii, dar gazdele ne-au învins cu 4-2”, a declarat Bogdan Tudoreanu. La Roman, rapidiștii au aliniat formația: Avram (Pascal) – M. Ciobanu, G. Clim, V. Murariu, M. Baltă, Romaniuc, Stamate, Zavada, Pășcănuț, Bârgăuanu, Turineac. Au mai intrat: Spătar, Munteanu și Ciubotaru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: