Rezultate bune pentru judoul humorean

Zilele trecute, la Gura Humorului, a avut loc etapa pe zonă a Campionatului Națio-nal U17 la judo, masculin și feminin, întrecerea reunind la start peste 100 de sportivi din zona Moldovei, Constanța, Harghita și Covasna.
 

Printre remarcații turneului s-au numărat și patru sportivi humoreni: Daniela Bejinariu (locul I – categoria 52 kg), Paraschiva Macovei (locul III – categoria 44 kg), Robert Volerat (locul III – 55 kg) și Andrei Tănăsescu (locul III – 50 kg). „Deși la competiție au participat cluburi cu tradiție în judo, cu mari posibilități financiare, elevii mei au avut o evoluție foarte bună, cei patru calificându-se la turneul final ce va avea loc în perioada 23-24 februarie la Baia Mare”, a declarat Mihai Ciocoiu. Federația de specialitate a rămas impresionată de condițiile de la Gura Humorului, motiv pentru care lotul național U17 va efectua în vară un stagiu de pregătire în localitatea suceveană.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI