Oamenii de afaceri se reorganizează în PD-L

Oamenii de afaceri din PD-L Suceava au decis revitalizarea activității pe această latură profesională și doresc să înceapă o campanie de identificare a problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri sucevean, pentru a le transmite parlamentarilor din județul Suceava în vederea unor posibile modificări legislative care să ajute dezvol-tarea economică în județ.
 

Președintele organizației județene a oamenilor de afaceri, Ioan Bălan (care este și secretarul general al PD-L Suceava), a declarat ieri că reactivarea oamenilor de afaceri în interiorul organizației se va face pe cele 8 zone politico-administrative în care a fost împărțit județul. „Nucleele oamenilor de afaceri ale PD-L vor avea o misiune foarte clară și vor trebui să țină cont, în cadrul misiunii pe care ne-o asumăm, de specificul economic al zonei pe care o reprezintă”, a spus dl Bălan. El a explicat faptul că obiectivele pe care le va urmări organizația oamenilor de afaceri țin de identificarea resurselor necesare dezvoltării locale a celor 8 zone, de „modalitatea prin care putem atrage în județ cât mai multe investiții străine” și de modul cum „putem implica oamenii de afaceri în atragerea de fonduri structurale”. „Toate datele culese din teritoriu vor fi analizate iar parlamentarii noștri vor fi informați cu privire la modificările legislative ce ar ajuta dezvoltarea mediului de afaceri sucevean pentru a iniția eventuale modificări ale legislației în vigoare”, a conchis dl Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: