Teza cu subiect unic la matematică pentru restanțieri

Absență masivă și la a VII-a, și la a VIII-a

Ieri a fost teza cu subiect unic la matematică pentru elevii care au lipsit în decembrie, dar s-au prezentat doar 30% din elevii de clasa a VII-a care ar fi trebuit să participe la teză și mai puțin de atât din elevii de clasa a VIII-a.
 

Potrivit datelor IȘJ, din evidențele de la începutul primului semestru al anului școlar, nu au dat teza la matematică, în prima etapă, 169 elevi de clasa a VII-a și 135 din a VIII-a, fiind prezenți ieri 54 și, respectiv, 37. Inspectorul general adjunct Vasile Monacu spune că s-ar putea ca elevii absenți să fi plecat în străinătate la părinții aflați la muncă acolo sau s-au mutat în alte județe și nu s-au prezentat la școală să-și ia actele. Potrivit domniei sale, teza s-a desfășurat ieri fără incidente în cele 21 centre de examen. Reamintim că, din evidențele IȘJ, la teza de română care urmează ar trebui să participe 179 elevi de-a VII-a și 151 de-a VIII-a. La teza de geografie ar trebui să vină 30 de elevi, iar la istorie 126, aceste discipline fiind numai la a VIII-a.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: