Cine strică și cine plătește

Prefectul Orest Onofrei a declarat, luni, că Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava va trebui să factureze lucrările de intervenție făcute în noaptea de joi spre vineri la intrarea în municipiul Suceava pe E 576 pentru evacuarea apei și decolmatarea drenurilor. Dl Onofrei a spus, într-o conferință de presă, că nu este normal ca un serviciu pentru intervenții la situații de urgență să efectueze lucrările pe care trebuie să le execute firma ce are drumul în administrare.
 

„Nu e normal ca ISU să facă treaba unei firme”, a spus dl Onofrei. El a arătat că a fost nevoit să solicite ISU Suceava să intervină în zona respectivă întrucât nivelul apei ajunsese la aproape un metru pe drum, circulația fiind blocată pe o lungime de mai mulți kilometri. „Cei de la ISU ar trebui să facă factură și să o trimită firmei care are în administrare drumul”, a spus dl Onofrei. El a precizat că în zona respectivă s-au efectuat lucrări de montare a unei conducte de apă potabilă, iar constructorul nu a adus terenul la starea inițială, ceea ce a determinat colmatarea drenurilor. „ISU a notificat Primăriei Suceava în legătură cu această situație, urmând ca Primăria să se adreseze firmei care a executat lucrările în zonă”, a declarat prefectul. Circulația rutieră la intrarea în municipiul Suceava, pe drumul european E 576, a fost deviată în noaptea de joi spre vineri din cauza apei adunate în urma ploilor în zona – blestemată de mai toți cei ce trec pe acolo – unde se trece pe sub podul de cale ferată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: