Piedici în calea dezvoltării turistice locale și soluții de înlăturare a acestora

Vineri, la Sucevița, Consiliul Județean Suceava, prin Servicul „Infoturism” și Asociația de turism „Bucovina”, organizează o întâlnire cu operatorii de turism membri. La dezbateri vor fi prezenți oficiali județeni, parlamentari de Suceava, reprezentanți ai Camerei de Comerț, Agricultură și Industrie, ai patronatului IMM, precum și ai ministerului de resort.
 

La manifestare participă primarii din localitățile cu pensiuni turistice, ei urmând a semnala problemele cu care comunitățile locale se confruntă din acest punct de vedere. Potrivit șefului administrației județene, Gavril Mîrza, în cadrul întrunirii vor fi evidențiate piedicile în calea dezvoltării turistice locale și se vor căuta soluții de înlăturare a acestora. „Suntem interesați în dezvoltarea și promovarea turismului, pentru că această parte a țării trebuie să devină, prin excelență, o zonă turistică, iar activitatea economică de bază să fie turismul”, precizează președintele Consiliului Județean, Gavril Mîrza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: