Fotbal, Liga a III-a

Juventus, în fața unui nou amical

Juventus Fălticeni va disputa astăzi, începând cu ora 15, o partidă de verificare pe terenul formației pregătite de Ion Radu, Aerostar Bacău. Antrenorul fălticenenilor, Ovidiu Murariu, abordează întâlnirea cu fostul său coleg de bancă tehnică de la Cetatea fără serviciile a trei jucători.
 

Astfel, dacă fundașul Florin Ailenei a suferit o contuzie la umăr ce-l va ține departe de gazon pentru cel puțin o săptămână, Mihai și Colban vor lipsi din cadrul echipei din pricina unor răceli. „Ne așteptăm la un meci de pregătire util, care să ne ajute să găsim formula de joc optimă pentru returul de campionat, astfel că vom încerca să rulăm întreg lotul de jucători. Cu multă muncă, chiar dacă va fi de durată, vom aduce echipa la nivelul pe care ni-l dorim cu toții”, a precizat Ovidiu Murariu. Meciul de astăzi este cel de-al treilea amical disputat de Juventus Fălticeni în această iarnă, „alb-negrii” pierzând primele doua partide de verificare susținute săptămâna trecută în compania formației Pambac Bacău cu scorul de 1-2, respectiv 0-2.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI