Județul Suceava, prejudiciat economic de strategia incoerentă privind infrastructura rutieră

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gavril Mîrza, cere Guvernului să-și clarifice strategia națională de dezvoltare a infrastructurii rutiere. Șeful executivului județean a declarat ieri, într-o conferință de presă, că inconsistența acesteia, pe latura drumurilor naționale și a celor europene, este de natură să aducă un prejudiciu important județului Suceava.
 

Dl Mîrza a dat ca exemplu lucrările de reabilitare de la DN 17. Acestea durează de 5 ani de zile și, în opinia sa, au demonstrat neputința beneficiarului de a-și mobiliza forțele în vederea derulării mai rapide a proiectului. În aceste condiții, prin tărăgănarea execuției drumului ce reprezintă poarta de intrare dinspre Ardeal în județ, turismul sucevean a înregistrat serioase pierderii economice. Gavril Mîrza a făcut referire și la DE 85, pe relația Roman – Siret, precum și la promisiunile de înființare a două autostrăzi care să parcurgă și județul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: