Alocațiile școlarilor, la domiciliu

Din această lună, școlarii beneficiari de alocație vor primi acest drept de protecție socială la domiciliu. „Alocațiile pentru copii școlari se vor achita de către factorii poștali, prin mandat tip, emis în baza documentației întocmite de Direcția de Muncă și Protecție Socială Suceava – ne-a informat dl jrs. Nicolai Costrâș, directorul Oficiului Județean de Poștă Suceava.
 

Plata alocațiilor se va face la domiciliul destinatarilor, în perioada 8-25 a fiecărei luni, numai în zilele lucrătoare (de luni până vineri), pe străzi, cartiere, sate sau comune, iar la oficiul poștal, în zilele de 26-27 ale lunii, în cazul mandatelor avizate. Alocația se achită direct destinatarilor, care se legitimează cu cartea (buletinul) de iden-titate, sau persoanelor mandatate cu procură specială autentică: > curatorului, în baza deciziei de curatelă > tutorelui, în baza deciziei de tutelă, după caz, emise în condițiile legii”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: