Suceava

Repartizarea fondurilor din emisiunea de obligațiuni de 50 de milioane de lei

Consilierii locali suceveni au aprobat în prima ședință ordinară din 2008 lista cu investițiile care vor fi susținute din emisiunea de obligațiuni municipale de 50 de milioane de lei. Astfel, modernizarea sistemului de termoficare al municipiului primește 18,5 milioane lei, iar costurile neeligibile din proiectul ISPA, de reabilitare și optimizare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare și modernizarea stației de epurare vor fi acoperite cu 11,1 milioane lei.
 

Pentru reabilitarea rețelei de alimentare cu apă potabilă de pe strada Cernăuți se vor acorda 7,4 milioane lei, iar pentru introducerea utilităților în viitorul cartier al Tinereții se vor aloca alte 7,4 milioane lei. O sumă de 3,7 milioane lei va fi destinată finalizării lucrărilor la blocurile 20, 21, 22 din cartierul Obcini, iar una de 1,9 milioane lei – în vederea extinderii rețelelor de gaze naturale de presiune redusă din Burdujeni-sat. Reamintim că, prin HCL nr. 201/27 septembrie, a fost aprobată contractarea unui împrumut sub forma unei linii de credit bancar de tip „bridge-loan” în valoare de 50 de milioane de lei. Potrivit deciziei aleșilor locali, suma trebuie să asigure finanțarea integrală sau parțială, prefinațarea sau cofinațarea unor obiective de investiții publice de interes local.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: