Lupte greco-romane

Se fac înscrieri

Antrenorii Constantin Tăpârjan, Valerică Gherasim și Andrei Bolohan au anunțat că în această perioadă vor organiza înscrieri pentru tinerii născuți în anii 1992-1993, 1994-1995, 1996-1997 și 1998-1999, amatori să practice lupte greco-romane. Scopurile pentru care copiii ar practica acest sport sunt: > performanță și înaltă performanță; > dezvoltare fizică armonioasă; > autoapărare; > sănătate și forță. Programul de înscrieri este de luni până vineri între orele 9-11 și 16-18 și sâmbăta între orele 10-12.
 

Amatorii sunt așteptați la sala de lupte din Complexul Sportiv “Areni”(în spatele tribunei a II-a, sub sala de atletism). Notă: Nu se percepe nicio taxă, iar echipamentul constă în trening și pantofi sport!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI