În ianuarie

Abundență de țigări de contrabandă, dar și de călători la frontieră

În luna ianuarie, polițiștii de frontieră ai IJPF Suceava au executat 48 de acțiuni specifice proprii și 20 în cooperare cu alte structuri. Au fost depistate 15 infracțiuni, fiind, totodată, sancționate contravențional 72 de persoane (35 români și 37 străini). Valoarea totală a contravențiilor se ridică la 56.600 de lei. Valoarea bunurilor confiscate s-a cifrat la 89.959 de lei, din care 87.723 s-au referit numai la țigări de contrabandă.
 

Potrivit scms Ilie Poroch Serițan, purtătorul de cuvânt al DPF Rădăuți, traficul de călători și al mijloacelor de transport în PTF Siret a crescut, față de ace-eași perioadă a anului trecut, semnificativ (135.723 călători în ianuarie 2008, față de 73.340, în ianuarie 2007; 45.735 de autovehicule în ianuarie 2008, față de 26.057, în ianuarie anul trecut). „Creșterea traficului de călători prin PTF Siret are drept cauză principală – afirmă sursa citată – eliminarea regimului obligativității vizelor pentru românii care trec în Ucraina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: