PSD acuză

Un nou caz de poliție politică

PSD Suceava consideră că asistă la un nou caz de poliție politică, după ce DNA Su-ceava i-a trimis în judecată pe fostul președinte executiv al PSD Suceava, dl Roman Stecyk, și pe fostul trezorier al organizației, dl Petru Murariu, care, în perioada 2002-2006, ar fi folosit pentru partid banii unei asociații.
 

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, dl Ovidiu Donțu, a declarat, joi, că în acest caz actul juridic de sesizare a DNA Suceava este semnat de procurorul Doru Țuluș, situație față de care procurorii suceveni nu aveau cum să dea altă soluție. „Sunt mandatat de PSD Suceava să spun că asistăm la o poliție politică declanșată împotriva a 50 de persoane ce au primit ajutoare sociale de la o asociație, parte din ei având și calitatea de membri PSD”, a spus dl Donțu. El a arătat că soluția corectă în această speță era de declinare a competenței către Parchetul Judecătoriei Suceava, arătând că trebuia aplicat principiul „nu există făptuitor demnitar, nu există cercetare la DNA”. Dl Donțu a mai spus că PSD Suceava se simte vizat de anchetă, motiv pentru care va asigura asistență juridică celor doi. „Rămânem uimiți că în România anului 2008, fundațiile PD și PLD nu sunt cercetate”, a mai spus dl Donțu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: