„Elodia” tinde să devină un fenomen în județul Suceava

O altă femeie a fost dată dispărută de acasă de bărbat

> Aceasta a fost găsită beată, bântuind prin Milișăuți
Dumitru P., de 49 de ani, din Milișăuți, căsătorit de curând cu o cetățeană din Republica Moldova, Silvia, pe numele ei de botez, a intrat în panică și la griji grele, atunci când a constatat, pe 29 ianuarie, că soața dispăruse de la domiciliul conjugal încă din data de 27 ianuarie.
 

Un’ să fie nevestica, dom’le, că obișnuia să se îmbete și să doarmă pe urmă?, s-a plâns polițiștilor din comună bărbatul rănit în onoarea lui de familist… Silvia P., în vârstă de 33 de ani, a fost depistată ieri, bântuind ca o stafie, din păcate beată, pe un drum izolat din Milișăuți. Dumitru a declarat ritos oamenilor legii că intenționează să „bage divorț”, dar că o mai ține pe „Elodia” sa în casă, până la pronunțare. În cauză, dat fiind faptul că Silvia P. este cetățean moldovean, va fi sesizată Autoritatea pentru Străini.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI