Volei

Juniorii de la LPS Suceava sunt pregătiți pentru turneul semifinal de la Botoșani

Începând de azi, timp de două zile, la Botoșani, va avea loc turneul semifinal contând pentru Campionatul Național de Juniori I. La această competiție va participa și formația LPS Suceava, antrenată de prof. Teodor Tamaș, care va înfrunta, pe lângă echipa gazdă, LPS Botoșani, formațiile similare din Piatra Neamț și Rm. Sărat.
 

„Debutăm în acest an cu turneul de la Botoșani, care este o competiție între 4 echipe, urmând ca peste două săptămâni să evoluam împotriva acelorași adversari la Piatra Neamț. De evoluția în aceste turnee depinde calificarea în fazele superioare a Campionatului Național. Noi oricum ne-am pregătit mult pentru aceste meciuri și vom aborda turneul de la Botoșani cu mare ambiție. Nu avem probleme de lot, singura incertitudine fiind prezența pe teren a jucătorului Andreica”, a precizat antrenorul Tamaș. La Botoșani vor face deplasarea următorii jucători: Chitic, Prodan, Rusu, Pășcănița, Maxim, Cucuruzeac, Zaharia, Cucolaș, Polocoșer, Strujan, Prelipcean, Andreica. Antrenorul Teodor Tamaș se bazează pe experiența acumulată de unii dintre jucători, care au bifat meciuri și la echipa de seniori CSMU LPS Suceava în campionatul Diviziei A2 Est, motiv pentru care așteaptă rezultate pe măsură.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI