PIM, la „trântă” cu calculatorul Poliției

Poliția Suceava caută ca iarba de leac un tânăr care a tâlhărit un taximetrist din Suceava. Fapta s-a petrecut pe 8 ianuarie, între Suceava și Fălticeni. Șoferul, Vasile N., de 21 de ani, din Suceava, a declarat la Poliție cum că, în jurul orei 22, în timp ce se afla în autoturism în așteptare de clienți, în apropierea unui restaurant din municipiul reședință de județ, o persoană necunoscută, de sex masculin, de vârstă tânără, a solicitat să fie transportată în orașul Târgu Frumos – Iași.
 

După ce s-a negociat prețul, taximetristul ar fi primit de la client suma de 200 de lei și a plecat spre destinație, numai că, pe DN 2, înainte de ajunge la Fălticeni, necunoscutul ar fi scos un cuțit, amenințându-l. Vasile N. a povestit polițiștilor că necunoscutul era nemulțumit de preț și că, totuși, în ciuda faptului că lama cuțitului putea oricând să-i ia viața, a reușit să oprească mașina. După o scurtă altercație, șoferul ar fi fost lovit în zona pieptului și a rămas inconștient vreo 3 minute. După ce și-a revenit, ar fi constatat că agresorul, care dispăruse, sustrăsese din torpedou 500 de lei. În momentul de față, criminaliștii suceveni au întocmit, științific, cu ajutorul computerului, portretul robot al suspectului, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Un alt portret a fost desenat, pe baza detaliilor puse la dispoziție de victimă, de reputatul caricaturist și grafician Mihai Pînzaru-PIM. Asemănările sunt izbitoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: