Juniori

Juniorii Cetății au început antrenamentele odată cu seniorii

Luni, 7 ianuarie, „au trecut la frământarea zăpezii” și juniori „B” ai Cetății Suceava, fotbaliști aflați în cărțile calificării la turneul final. După un parcurs foarte bun în turul campionatului, cu un singur meci pierdut și 3 rezultate de egalitate, juniorii pregătiți de prof. Aurel Constantin și-au reluat pregătirile pe terenul „Liceului cu Program Sportiv” Suceava.
 

Antrenorul sucevean a programat câte două antrenamente pe zi, atât dimineața cât și seara, jucătorii luând parte la acestea, în funcție de programul de învățământ al fiecăruia în parte. „Am început pregătirea cu adaptarea la efort, zăpada de pe teren solicitându-i din plin pe tinerii mei elevi. De asemenea, intenționăm să facem și antrenamente în sală pentru dezvoltarea forței. Am un lot numeros de jucători la dispoziție, în jur de 30, și sper să facem un retur bun de campionat pentru a putea ataca primul loc”, a declarat prof. Aurel Constantin. Printre cei prezenți la pregătiri se află: Mierlă, Gavriloaia, Ciurlă, Matei, Azaharoaie, Galeș, Rotariu, Duman, Plămadă, Avrămia, Iacobăț, Burlea, Chițescu, Cuciureanu, Ignat, în timp ce doi dintre componenții de bază ai echipei, Moldovan și Jalbă se antrenează împreună cu lotul de seniori.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI