A început încasarea impozitelor la Rădăuți

Ca în fiecare an, primul care și-a achitat dările a fost primarul Mihai Frunză
De vineri, 11 ianuarie, a început încasarea impozitelor și taxelor locale la ghișeele Primăriei Rădăuți. Ca în fiecare an, primul care și-a achitat dările a fost primarul urbei, Mihai Frunză. Cetățenii municipiului nu au stat la cozi, iar suma încasată a fost de peste 200 milioane de lei vechi, deoarece inițial se anunțase că se va putea plăti de luni, 14 ianuarie.
 

La nivelul municipiului, nivelul dărilor a rămas nemodificat față de anul trecut. Nu s-au introdus taxe speciale. Programul de funcționare a casieriei este zilnic, între orele 8 – 15. Persoanele care-și achită integral impozitele până la data de 31 martie beneficiază de o bonificație de 10% din sumă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: