Austriecii vor fi amendați

Firma austriacă Strabag va fi amendată de Primăria Câmpulung Moldovenesc și de Poliție pentru că a abandonat lucrări de subtraversare a drumului european E 576 din municipiu, situație care afectează circulația autovehiculelor, a declarat primarul Gabriel Constantin Șerban.
 

Acesta a precizat, joi, că angajații firmei Strabag, societate care realizează lucrările de reabilitare a rețelei de apă din municipiul Câmpulung Moldovenesc prin programul SAMTID, au plecat în vacanță de sărbători și nu au acoperit lucrările de subtraversare a E 576 pe raza municipiului. „Angajații de la Strabag sunt încă în vacanță și au uitat de subtraversările de pe drumul european E 576, care au, în unele locuri, și jumătate de metru adâncime, creând probleme majore celor care circulă cu autovehiculele”, a spus dl Șerban. El a arătat că, împreună cu Poliția, Primăria Câmpulung Moldovenesc va amenda firma austriacă pentru că a fost afectată o arteră importantă a municipiului. Dl Șerban și-a exprimat surprinderea că Unitatea de implementare a proiectului nu adoptă nici un fel de măsuri față de modul în care firma Strabag înțelege să efectueze lucrări în județ. Prin programul SAMTID sunt reabilitate sistemele de alimentare cu apă din Fălticeni, Siret, Gura Humorului, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Solca, contractul pentru lucrările de execuție fiind câștigat de firma austriacă Strabag AG, valoarea proiectului fiind de 10,527 de milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: