Patinoar natural la Rădăuți

În incinta Complexului Sportiv „Grădina de tir”, din Rădăuți, funcționează de câteva zile un patinoar natural, amenajat de Clubul Sportiv Bucovina Rădăuți. Începând cu ora 17, respectiv 17,30, dacă temperaturile sunt mai blânde, câteva sute de rădăuțeni petrec, în fiecare seară, 2-3 ore pe patinoar.
 

Conform declarațiilor directorului Călin Nica, intrarea este gratuită pentru copii, iar pentru cei mari este de 3 lei sau 2 lei, funcție de programul de funcționare a patinoarului, de 3 sau 2 ore. La dispoziția doritorilor se află 250 de perechi de patine, care pot fi închiriate contra sumei de 3 lei/oră. Rădăuțenii se vor bucura de patinoar câtă vreme temperaturile vor rămâne sub 0 grade.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: