Rugbi

Aurel Vasiliu: „Până la sfârșitul lunii ianuarie echipa locală de rugbi își va primi banii”

În ultima ședință din 2007, Consiliul Local Suceava a decis să suplimenteze cu 50.000 de lei (500 de milioane) bugetul echipei de rugbi CSM Bucovina Suceava. La vremea respectivă, antrenorul Constantin Vlad s-a declarat foarte mulțumit de această decizie, menționând că formația sa va face tot posibilul pentru a recompensa prin rezultate cât mai bune sprijinul financiar de care se bucură.
 

Cu toate acestea, ieri, când l-am contactat telefonic, antrenorul Vlad a declarat: „Deocamdată nu am primit banii promiși, dar sunt convins că aceștia vor veni. Am încredere în Consiliul Local Suceava că își va menține promisiunea făcută atunci. Dacă primim banii, intenționez să fac și un stagiu de pregătire la munte, cele mai probabile destinații fiind Vatra Dornei sau Borsec”. Contactat telefonic, consilierul local pe probleme de sport, Vasile Bilius, a precizat că este la curent cu această situație. „Eu știu că banii s-au aprobat și urmează ca ei să ajungă la destinație. Am înțeles că CSM Suceava deja a intrat în posesia lor și cred că în următorul interval de timp și echipa de rugbi va primi respectiva suplimentare de buget”, a declarat Vasile Bilius. La rândul său, consilierul local Aurel Vasiliu a garantat personal că banii în cauză vor ajunge în vistieria clubului până la finalul lunii ianuarie. „Este vorba despre o hotărâre de Consiliu Local care a fost aprobată la finalul lunii decembrie. Cei 500 de milioane de lei vor ajunge până la finalul acestei luni la echipa de rugbi. Știu că oamenii de acolo au nevoie de acești bani pentru a putea efectua și un cantonament înaintea începerii campionatului. Acești bani provin din bugetul local pentru 2007, urmând ca în momentul în care se va discuta bugetul pentru acest an să stabilim și sumele care vor fi repartizate cluburilor sportive din Suceava pentru acest an”, a declarat Aurel Vasiliu. Constantin Vlad s-a declarat foarte mulțumit de asigurările primite din partea aleșilor locali, precizând că la data de 14 ianuarie, când va avea loc reunirea lotului de la CSM Bucovina Suceava, le va da vestea și jucătorilor urmând ca aceștia să-și primească și primele pentru victoria din meciul cu CFR Brașov.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI