Un horodnicean a ars de viu în propria locuință

Detașamentul de pompieri Rădăuți și Garda de Intervenție Solca au deplasat 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit ieri dimineață, în jurul orei 6, la locuința lui Dorel Cruți, de 44 de ani, din Horodnic de Sus. Flăcările, deosebit de violente, au fost stinse abia după 3 ore.
 

Cadavrul proprietarului a fost găsit carbonizat în construcția arsă din temelii. Din cercetări a reieșit faptul că incendiul a fost inițiat de jarul provenit ca urmare a alimentării defectuoase a sobei. Pompierii afirmă că acțiunea de ieri a salvat de la distrugere două locuințe învecinate. Dorel Cruți, care nu era însurat și trăia de ceva vreme singur, avea trei copii, făcuți cu o concubină, toți aflați în centre de plasament.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: